Бебешки дрехи

Показване на 1–12 от 221 резултата

Комплекти Пролет / Лято

Комплект Doraemon

16,89 лв.

Комплекти Пролет / Лято

Комплект кученце "Breeze boys"

22,49 лв.

Комплекти Пролет / Лято

Комплект Спондж Боб

15,49 лв.

Комплекти Пролет / Лято

Туника с клин Love "Pop fashion"

21,49 лв.

Комплекти Пролет / Лято

Комплект Плуто

17,49 лв.

Комплекти Пролет / Лято

Комплект Том и Джери

17,49 лв.

Комплекти Пролет / Лято

Комплект Том и Джери

17,49 лв.

Комплекти Пролет / Лято

Комплект Doraemon

16,89 лв.

<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arialРаждането на бебе винаги е голямо събитие и целият ви живот се върти около това да се уверите, че то се чувства добре и е щастливо. Има много малки неща, които трябва да закупите, и едно от най-важните е да купите дрехи за бебето, особено такива, които ще му пасват през всичките му фази на растеж.

Искате да сте сигурни, че дрехите, които купувате, не само ще издържат, докато ги надраснат, но и ще им паснат като ръкавица, когато пораснат напълно.

Дрехите, които купувате за бебето си в началото, трябва да са изработени от меки материи, които няма да дразнят чувствителната му кожа. Освен това трябва да сте сигурни, че те са достатъчно удобни, за да му е приятно да ги носи, дори ако това означава да се събуждате няколко пъти през нощта, за да го преоблечете, когато то неизбежно се изплюе върху себе си.

Тъй като бебетата не винаги са наясно кога плюят (или кога пелените им изтичат), искате да сте сигурни, че дрехите им са абсорбиращи и ще ги поддържат чисти, докато успеете да ги смените.

Бебешките дрехи трябва да са и сладки! За вашето бебе е важно не само дългосрочното удобство, но и красивият външен вид.

Какви видове бебешки дрехи има?

Съществуват много видове бебешки дрехи. Някои примери включват спални комплекти, тениски и бодита.Тези дрехи се използват за поддържане на чистотата и топлината на бебето. Новородените бебета нямат способността да контролират телесната си температура. Затова те се нуждаят от дрехи, които да ги поддържат топли, но и да не ограничават движенията им.

<p>Брой в серия: 2бр. </p>

Към някои бебешки дрешки се предлагат ръкавички, които родителите често бъркат с чорапки и слагат неправилно (пръстите трябва да са към пръстите на бебето). Когато бебето започне да пълзи, може да са необходими по-големи бодита без прикрепени крачета, тъй като бебетата пълзят и се въртят много по време на игра.

През първите три месеца от живота си, бебетата растат много бързо. Препоръчително е да се купуват бебешки дрехи в по-големи размери и в неутрални цветове. В рамките на този период от време те ще носят дрехите само няколко месеца.

 

Какви са предимствата на бебешки дрехи?

-Бебешките дрехи се предлагат в забавни форми и цветове.

-Бебешките дрехи често се предлагат с подходящи аксесоари.

-Те са лесни за пране и грижа.

Какви са недостатъците на бебешките дрехи?

-Някои бебета може да не обичат да ги носят.

-Бебетата растат много бързо, така че много от дрехите ще бъдат носени само няколко месеца.

Материалите, от които са изработени бебешките дрехи са толкова разнообразни, колкото и дрехите за възрастни. Видът на тъканта зависи от това, което ще се носи най-често, както и от модните съображения. Памук, хавлиен плат, велур, фланела, трикотаж, полар и полиестер са някои от материалите, използвани при създаването на бебешки дрехи.

Когато една нова майка облича първото си дете, тя трябва да започне първо с дрешки - основен комплект от три до пет артикула, като например бодита, шапки, тениски, изработени от меки еластични материи, които могат да се поставят върху малките крачета и главички на новородените.

***

Размери на бебешки дрехи

Размерите на бебешките дрехи не са стандартизирани. Изборът на дрехи, които пасват правилно на бебето, гарантира, че дрехите не представляват опасност за детето ви. Възрастта на бебето и това дали то пълзи или ходи също влияят на това какви видове дрехи да закупите за него. Дрехите за бебета на възраст под шест месеца трябва да са достатъчно свободни, за да може бебето да се движи без ограничения.

Размерите на бебешките дрехи не са стандартизирани. Изборът на дрехи, които пасват правилно на бебето, гарантира, че дрехите не представляват опасност за детето ви . Възрастта на бебето ви и това дали то пълзи или ходи също оказват влияние върху това какви видове дрехи да му закупите.

Бебешките дрехи се използват, за да поддържат бебетата чисти и топли, но не трябва да ограничават движенията им. Те могат да се предлагат с подходящи аксесоари, но някои бебета невинаги обичат да бъдат обличани в тях! Може да се наложи да купувате по-големи размери или неутрални цветове, ако искате да спестите пари - вероятно вашето бебе ще ги носи само няколко месеца през първата година от живота си!

Напазарувайте бебешки дрехи още сега! Предлагаме най-новите модели на ниски цени. Разгледайте нашите очарователни артикули, включително дрехи, обувки и аксесоари.

[]