Дрехи за момче

Показване на 1–12 от 274 резултата

👦 Търсите перфектното облекло, което да разкрие индивидуалността на вашето мъниче? ✅ Разгледайте нашата селекция от детски дрехи за момче! Имаме всичко – от бельо и модерни ризи и до дънки за големи момчета.

Дълъг ръкав

Блуза Squid game

11,89 лв.

Комплекти Пролет / Лято

Комплект PJ Mask

19,89 лв.

Комплекти Пролет / Лято

Комплект скейтборд "Breeze boys"

20,89 лв.

Имате малко момче вкъщи? Ако е така, ние предлагаме всички детски дрехи, от които те биха могли да се нуждаят. От тениски и дънки до пуловери или рокли за игра в училище - всичко е тук!

Какви видове детски дрехи за момчета има в Kidsplace.bg?

Нуждете ли се от нови дрехи за следващото парти, рожден ден или просто като цяло искате да обновите гардероба на своя мъник? Ние имаме идеалното решение с всякакви варианти - от ризи, тениски и бельо до якета и дрехи за ежедневно носене!

Помислете за перфектното облекло за вашето момченце! Независимо дали се нуждае от костюм или просто от дрехи, ние сме се погрижили за него. Пазарувайте при нас и със сигурност ще намерите подходящото - имаме дори забавни неща като животински принт, така че няма да има никакви оплаквания, когато дойде време да се облече в любимия си цвят.

Децата растат толкова бързо! Може да е трудно да се намери подходящото облекло, но ние сме се погрижили за вас.

Независимо дали става дума за комбинация от риза с папийонка, или просто за очарователен комплект за обличане с любимите герои, тук има нещо, което ще разкрие вътрешната им мода, като същевременно е достатъчно безопасно, за да не се спънат в малките си крачета, които тичат по сцената по време на урока по танци

Защо да купим детски дрехи за момчета от Kidsplace.bg?

Нашите детски дрехи са идеалният начин да покажете стила на вашето момче или момиче. Благодарение на широката гама от модели, които предлагаме, можете да намерите нещо, което е точно за него!

Искате ли вашият малчуган да бъде най-модерното момче в града? Е, ние имаме това, от което се нуждае. От дрехи и обувки за всекидневието, както и за изискани поводи, когато статусът е от значение (като посещение на събитие или  вечерна среща), нашият избор включва всичко от тениски с дънки до сака и вратовръзки; какво ще кажете за някой гащеризон!

При такова разнообразие на разумни цени няма да мине много време и Вашият мъник ще тича наоколо в удобно и ново облекло. - кажете "Здравей, това вече е моето!".

Покажете индивидуалността на момчето си с нашата селекция от детски дрехи. Намерете най-новите тенденции в облеклото, обувките и аксесоарите за момчета, за да ги накарате да се откроят сред връстниците си, като същевременно останат верни на това, което са вътре в себе си!

[]