Доставката на поръчка, закупена от https://kidsplace.bg/, се осъществява, чрез куриерска фирма „Еконт“. Плащането на сумата, става чрез „Наложен платеж“ – директно на куриера, който Ви доставя пратката или в офиса на Еконт.

Пратките се изпращат с опция „Преглед и тест“ – можете да тествате продукта, който сте закупили и ако не отговаря на очакванията Ви, да го върнете.

Важно: Ако продукът не отговаря на очакванията Ви и бихте желали да го върнете, е нужно да заплатите транспортните разходи за връщане.

Доставките се извършват от 1 до 5 работни дни, след като са постъпили на нашия уеб сайт.

Цени:

За удобство на нашите клиенти, въвеждаме следните преференциални и фиксирани цени за доставка:

  • Доставка до офис на Еконт – 5.50 лв
  • Доставка до Ваш адрес – 7 лв

* Цените включват: Доставка + SMS известяване, на телефона, който сте посочили при поръчка.

Всички офиси на куриерска фирма Еконт, можете да откриете тук: https://www.econt.com/find-office

В случай, че желаете поръчката Ви да се изпрати до офис на Еконт, моля отбележете името или адресът, на съответния офис при финализиране на поръчка.

Ние от https://kidsplace.bg/ сме ориентирани с главен фокус върху клиентско удовлетворение. Очаквайте много скоро повече възможности за доставка на Вашите поръчки, както и по-ниски цени за съответната услуга.

* Забележка: Възможно е да има леки разминавания в крайната сума на доставка, в зависимост от населеното място и сумата на Вашата поръчка. Крайната цена ще бъде уточнена от наш служител, при обаждане за потвърджаване на Вашата поръчка.

Доставката за поръчки над 99 лв е безплатна и важни само до избран офис на куриерска фирма Еконт.